Grootste assortiment
Gratis bezorging vanaf €75
Gratis digitale proef
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Mijn account Winkelmand

Retourneren

Kan ik mijn artikel bij Klompjes.com retourneren?

U kunt artikelen altijd retourneren. Dit geld voor alle artikelen, met uitzondering van gepersonaliseerde en/of bedrukte artikelen. De retourtermijn bedraagt 14 dagen. De retourtermijn gaat pas in, zodra u de bestelling ontvangen hebt. Het gehele bedrag exclusief de verzendkosten zullen gecrediteerd worden. De kosten van de retourzending zijn wel voor rekening van de klant.

Om een retourzending aan te vragen of als u een artikel beschadigd hebt ontvangen, meld u de retourzending aan via info@hogenkamp.afo-staging.nl. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Klompjes.com niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom op het postkantoor altijd om een traceercode en bewaar deze goed.

Krijg ik het betaalde bedrag automatisch teruggestort als ik een artikel retourneer?

Als u de bestelling al betaald hebt, dan wordt het betaalde bedrag teruggestort. Als u nog niet betaald heeft, dan komt de betalingsverplichting te vervallen. Wanneer het betaalde bedrag teruggestort wordt, is afhankelijk van de betaalmethode die je gekozen hebt.